Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Jól válni gyerekkel - Deliága Éva pszichológus


Művészetek Palotája - Üvegterem

2018. augusztus 22. 18:00

Jól válni gyerekkel A HVG Extra Pszichológia Szalon vendége: Deliága Éva okleveles pszichológus, integratív gyermekterapeuta

Jól válni gyerekkel

  

A HVG Extra Pszichológia Szalon vendége: Deliága Éva okleveles pszichológus, integratív gyermekterapeuta

 Hogyan tud segíteni egy pszichológus a válófélben lévő szülőknek és a krízist megélő gyereknek?

Miként éli meg egy gyermek a szülei házasságának végét, és hogyan lehet helyreállítani az érzelmi biztonságot?

Mit tehet azért a szülő, hogy a gyereke el tudja fogadni, fel tudja dolgozni a szülei válását?

„Szonja érzelmileg labilis, sűrűn sírdogál, de nem lehet kiszedni belőle, hogy miért. A jegyein is rontott. Nehéz eldönteni, hogy ez belefér-e a kamaszkorba, vagy nagyobb a baj. Régebben mindent meg tudtunk beszélni, de most nem találom hozzá a kulcsot. Félek, hogy nagy törést fog neki jelenteni, ha elválunk.” Sok kamaszt nevelő szülőnek lehet ismerős ez az állapot, még akkor is, ha stabilházasságban él. A terapeuta esetei sorozat új, Ketten háromfelé című kötetének szerzője, Deliága Éva  arról beszél, hogy miként lehet úgy válni, hogy a gyerek a legkevésbé sérüljön, és hogyan lehet felépíteni a válás utáni „új” életet. 

Bár minden család, eset és terápia egyedi, mégis számos általános szempont, kérdés és megoldás közös lehet – a szakemberrel ezekről szeretnénk beszélgetni.

A program – és a könyv – sok tanulsággal szolgál mindazoknak, akiknek a családjában előfordulnak konfliktusok,akikben felmerült a válás gondolata, illetve akik válófélben vannak vagy elváltak.

Időpont:2018. augusztus 22., 18-20 óra.

Helyszín:Müpa Üvegterem, 1095 Budapest, Komor Marcell u. 1.

Jegyár: 1900 Ft, amelyből 1000 Ft a helyszínen HVG Könyvekre levásárolható (Könyvenként egy kedvezmény érvényesíthető.)

Deliága Évaokleveles pszichológus, integratív gyermekterapeuta, fókusztréner, pszichodráma-asszisztens.Gyermekpszichológusként praktizál, tanácsadást tart szülőknek, emellett weboldalán, blogján, valamint előadásokon, cikkekben gyermekpszichológiai kérdéseket elemez